• Prémium csomag - Tigrisek a sárban (második kiadás)
:

Prémium csomag - Tigrisek a sárban (második kiadás)

  • - Raktáron

"Mi, a német Wehrmacht [egykori] katonái nagyon hálásak vagyunk a különböző külföldi kiadóknak a második világháborúról szóló könyvek megjelentetéséért. 
E publikációk ellene mondanak azoknak a rágalmaknak, amelyek a filmipar, a televízió és a sajtó részéről érik a német katonát, és számos forrás felhasználásával festenek tárgyilagos képet a Wehrmachtról. Különösen hálásak vagyunk pedig azokra az elesett bajtársainkra emlékezve, akik, együtt Nyugat-Európa valamennyi országának önkénteseivel, azért harcoltak, hogy megmentsék földrészünket a kommunizmustól, s akiknek emlékét a rágalmazó megnyilvánulások beszennyezik. Máig jó szívvel emlékezem a spanyol „Kék Hadosztállyal” közös bevetéseinkre.
(...)
Reménykedjünk, hogy az ifjú nemzedék a béke tartós világrendjét teremti meg, ehhez azonban elengedhetetlen valamennyi nemzet kompromisszumkészsége. Mi, az egykori frontkatonák mindenesetre saját tapasztalatunkból tudjuk – és elesett bajtársaink nevében, figyelmeztetésképpen adjuk tovább: a háború a politikában a legrosszabb alternatíva!"

Otto Carius
(1922-2015)


A második kiadás immár kemény kötésben érkezik, a mellékletben található eredeti német dokumentumok magyar fordításával kiegészítve!


A Prémium Csomag tartalma: Otto Carius: "Tigrisek a sárban", Erwin Rommel: "Háború gyűlölet nélkül", Arany Vitézségi Érem replika, Maruzs Roland: "Vitézség dolgában töretlen".


A Pérmium Csomag vásárlói 4 véletlenszerű cigaretta-kártyát kapnak! 


Figyelem! Csak a készlet erejéig!


-

  • 20.000 Ft
  • 14.000 Ft


További termékeink

Háború gyűlölet nélkül
"Erwin Rommel. A modernkori hadviselés és hadművészet történetének megkerülhetetlen, immár ikonikus ..
4.000 Ft
Arany Vitézségi Érem (replika)
Az I. világháború egyik legmagasabb, az Osztrák-Magyar Monarchiában adható katonai kitüntetésének má..
2.500 Ft
Ezüst Vitézségi Érem "Nagyezüst" (replika)
Az I. világháború egyik legmagasabb, az Osztrák-Magyar Monarchiában adható katonai kitüntetésének má..
2.500 Ft